در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 10 تیر 1404
 
 
کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی " عکاسی تخصصی از زیورآلات و مصنوعات فلزی" در دانشکده ولی عصر(عج) برگزارشد

با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و همکاری انجمن علمی طلا و جواهر و کانون صنایع دستی، به مناسبت روز صنایع دستی نخستین کارگاه آموزشی و سمینار عکاسی حرفه ای با عنوان " عکاسی تخصصی از زیورآلات و مصنوعات فلزی" ویژه دانشجویان رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر روز دوشنبه مورخ دوازدهم ...


برگزاری  سومین دوره مسابقه و ورک شاپ با موضوع

برگزاری سومین دوره مسابقه و ورک شاپ با موضوع " آزادسازی خرمشهر"

با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان انجمن علمی گرافیک، سومین دوره رویداد سالیانه مسابقه و ورکشاپ‌ به مناسبت " سالروز آزادسازی خرمشهر" در هفته اول خردادماه سال جاری را برگزار نمودند.


کلاس حل تمرین و رفع اشکال درس ریاضی(2)، ویژه دانشجویان رشته صنایع غذایی در دانشکده ولی عصر(عج) برگزار شد

کلاس حل تمرین و رفع اشکال درس ریاضی(2)، ویژه دانشجویان رشته صنایع غذایی در دانشکده ولی عصر(عج) برگزار شد

با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و انجمن علمی صنایع غذایی، کلاس حل تمرین و رفع اشکال درس ریاضی(2)، ویژه دانشجویان رشته صنایع غذایی روز شنبه مورخ دهم خردادماه برگزار شد.


احیای طرح مدد (مزرعه دانشجویی دانشکده ) توسط دانشجویان انجمن علمی رشته صنایع غذایی و صنایع شیمیایی دانشکده ولی عصر(عج)

احیای طرح مدد (مزرعه دانشجویی دانشکده ) توسط دانشجویان انجمن علمی رشته صنایع غذایی و صنایع شیمیایی دانشکده ولی عصر(عج)

با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و انجمن علمی صنایع غذایی و صنایع شیمیایی، احیای طرح مدد (مزرعه دانشجویی دانشکده )روز شنبه مورخ سوم خردادماه در محوطه دانشکده برگزار شد.


سمینار نقد و تحلیل مقالات علمی دانشجویی در همایش های حسابداری برگزارشد.

سمینار نقد و تحلیل مقالات علمی دانشجویی در همایش های حسابداری برگزارشد.

با هماهنگی معاونت آموزشی پژوهشی و گروه حسابداری دانشکده ولی عصر(عج)، سمینار نقد و تحلیل مقالات علمی دانشجویی در همایش های رشته حسابداری، روز شنبه مورخ دهم خرداد ماه در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید.


فرآوری  توت های درختان دانشکده، توسط انجمن علمی دانشکده ولی عصر(عج)

فرآوری توت های درختان دانشکده، توسط انجمن علمی دانشکده ولی عصر(عج)

با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشجویان انجمن علمی صنایع غذایی از توت های درختان دانشکده روز چهارشنبه مورخ هفده اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی مربای توت پخته شد.


« ۱  ۲  ۳ ۴ »
۱۲ از ۵۶۰۲ نتیجه
۳ از ۴۶۷ صفحه
نتایج در هر صفحه: ۱۲۲۴۳۶۴۸۶۰