برگزاری کارگاه آموزشی نرمافزار EndNote 21 در دانشکده ولی عصر(عج)
انجمن علمی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی "نرمافزار EndNote 21" با تدریس خانم الهه اربیدار، استاد مشاور انجمن علمی صنایع غذایی را روز چهارشنبه مورخ هفتم آبان ماه برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده، انجمن علمی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی "نرمافزار EndNote 21" با تدریس خانم الهه اربیدار، استاد مشاور انجمن علمی صنایع غذایی را با هدف ارتقای توانمندی پژوهشی و در راستای اهداف انجمن علمی صنایع غذایی برای افزایش مهارتهای علمی و تحقیقاتی دانشجویان روز چهارشنبه مورخ هفتم آبان ماه برگزار نمود.
در این کارگاه، استاد اربیدار ضمن معرفی نسخه جدید نرمافزار EndNote، مباحث زیر را بهصورت گامبهگام آموزش دادند:
• آشنایی با محیط نرمافزار و قابلیتهای نسخه 21
• نحوه استفاده از نرمافزار در نگارش مقالات و پایاننامهها
• افزودن منابع بهصورت دستی و از پایگاههای اطلاعاتی داخلی و خارجی
• شیوهی سازماندهی و فراخوانی منابع در کتابخانه EndNote
• روش ارجاعدهی خودکار منابع در Microsoft Word
• تغییر و تنظیم فرمتهای نوشتاری (Styles) بر اساس استاندارد مجلات علمی
• اعمال سبکهای مختلف استناددهی بینالمللی (APA، Vancouver، IEEE و…) و همچنین دانشجویان با نرمافزار EndNote 21 به عنوان یکی از جدیدترین و کاملترین ابزارهای مدیریت منابع، استناددهی و تدوین مقالات علمی آشنا شدند. این نرمافزار نقش مؤثری در ساماندهی اطلاعات علمی و تسهیل فرآیند نگارش پایاننامهها و مقالات پژوهشی دارد.
شایان ذکر است این کارگاه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت