در حال بارگذاری ...
جمعه 23 خرداد 1404

فرآوری توت های درختان دانشکده، توسط انجمن علمی دانشکده ولی عصر(عج)

با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشجویان انجمن علمی صنایع غذایی از توت های درختان دانشکده روز چهارشنبه مورخ هفده اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی مربای توت پخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر(عج)، با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی و به همت انجمن علمی صنایع غذایی با هدایت استاد مشاور انجمن الهه اربیدار، روند برداشت و فرآوری محصولات کشاورزی، به‌ویژه توت، در دانشکده ولیعصر(عج) با هدف ارتقای فعالیت انجمن علمی و ایجاد محصولی با ارزش افزوده از ظرفیت های دانشکده توسط دانشجویان انجمن علمی صنایع غذایی روز چهارشنبه مورخ هفده اردیبهشت ماه در کارگاه صنایع غذایی انجام شد.

شایان ذکر است در انتها مربای تولید شده ازتوت از طعم و کیفیت مطلوبی برخوردار شد و مورد استقبال اعضای انجمن علمی قرار گرفت.