بازدید دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشکده ولی عصر(عج) از کارخانه آرد تهران باختر
با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی، دانشجویان رشته صنایع غذایی روز دوشنبه مورخ پانزدهم اردیبهشت ماه از کارخانه آرد تهران باختر بازدید بعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر(عج)، با هماهنگی معاونت آموزشی و پژوهشی، به منظور ارتقاء سطح علمی دانشجویان وآشنایی با محیط های علمی، موضوعات تخصصی و فناوریهای نوین، دانشجویان رشته صنایع غذایی با همراهی استاد زینب حکیم اللهی روز دوشنبه مورخ پانزدهم اردیبهشت ماه از کارخانه آرد تهران باختر بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید که با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با فرآیندهای تولید صنعتی و ارتقای دانش کاربردی آنها در حوزه صنایع غذایی صورت پذیرفت، دانشجویان با فرآیندهای دریافت و غربالگری گندم، سیستم بوجاری و شنگیری، نمزنی و مشروط کردن گندم و در نهایت آسیاب و بستهبندی آرد آشنا شدند.