برگزاری ورکشاپ دانشجویان انجمن علمی صنایع غذایی دانشکده ولی عصر (عج) در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت
با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی صنایع غذایی دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ آماده سازی انواع قهوه و اسپرسو ، دمنوش های گیاهی و نحوه تهیه شربت پنیرک در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت به گزارش روابط عمومی دانشکده ولی عصر(عج)، با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن علمی صنایع غذایی دانشکده ولی عصر (عج) جمعی از دانشجویان فعال دانشکده به ارائه ورکشاپ در دومین روز هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پرداختند.
هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت با هدف ارائه دستساختهای دانشجویان، استادان و کارکنان و عرضه تولیدات واحدهای استانی و مراکز تابع، انعکاس فعالیتهای کارگاههای مهارتمحور در جوار خوابگاه با تمرکز بر سه بخش کلیدی فروش، رقابت و آموزش و با مشارکت دانشکدهها و آموزشکدههای سراسر کشور، از روز دوشنبه هشتم اردیبهشتماه 1404، به میزبانی دانشکده دکتر شریعتی تهران آغاز به کار کرد.
در دومین روز از جشنواره دانشجویان انجمن علمی صنایع غذایی با حضور فعال خود در هشتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه ملی مهارت در دانشکده دکتر شریعتی تهران ضمن ارائه محصولات خود، دانشجو آتوسا سلبی با آموزش نحوه آماده سازی انواع قهوه و اسپرسو و دانشجویان تینا امامی فر و زهرا گودرزوند چگینی با آموزش دمنوش های گیاهی و برگزاری ورک شاپ نحوه تهیه شربت پنیرک وشرح خواص این شربت به علاقمندان به معرفی این رشته و توانمندی های دانشجویان رشته صنایع غذایی در دانشکده ولی عصر(عج) پرداخته و از شرکت کنندگان در این ورک شاپ و بازدید کنندگان پذیرایی بعمل آوردند.
شایان ذکر است این برنامه مورد توجه و استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.