در حال بارگذاری ...
شنبه 7 خرداد 1401

کارگاه آموزشی شناسایی و جدا سازی انتر و باکتر یاسه در مواد غذایی

تاریخ برگزاری دوره: 18 و 20 اردیبهشت (ساعت 12-8)

مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشکده فنی دختران ولی عصر (عج) با همکاری گروه صنایع غذایی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی شناسایی و جدا سازی انتر و باکتر یاسه در مواد غذایی
مدرس: مهندس الهه اربیدار- دکتر منصوره هوشیار
هزینه دوره: 75000 تومان
مهلت ثبت نام : 3 اردیبهشت لغایت 15 اردیبهشت
زمان دوره: 8 ساعت
تاریخ برگزاری دوره: 18 و 20 اردیبهشت (ساعت 12-8)
با اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه فنی و حرفه ای
لینک ثبت نام و پرداخت هزینه: 
https://valiasr.tvu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=5348





نظرات کاربران