در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 6 خرداد 1399
  • قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقالی و میهمان در نیمسال اول 1400-1399

کلیه دانشجویان متقاضی انتقال و میهمانی به سایر مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای در مهر 1399 ، مطابق مراحل ذیل اقدام نمایند.
    1- مهلت ورود به سامانه و ثبت درخواست­ها: بازه ­ی زمانی ثبت درخواست در سامانه ­ی سماد برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 از ساعت 8 صبح روز دوشنبه مورخ 29/02/1399 لغایت جمعه 31/05/1399 خواهد بود.
    2- آدرس سایت برای ثبت درخواست­ها: دانشجویان متقاضی با مراجعه به سامانه سماد به آدرس  https://samad.tvu.ac.ir می توانند نسبت به «ثبت درخواست» اقدام نمایند.

کدکاربری :  شماره دانشجویی
     رمزعبور : کد ملی

3- عدم پذیرش و بررسی درخواست در خارج از سامانه: صرفاً درخواست­هایی که در سامانه سماد ثبت می­ گردند، قابل بررسی و اعلام نظر خواهند بود. بنابراین از پذیرش درخواست­ها در خارج از سامانه(موارد کتبی) معذور می باشیم و به درخواست هایی که بعد از مهلت تعیین شده ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

***یادآوری مهم
    1- مطابق روال گذشته انتقال دائم به شهر تهران ممنوع می ­باشد.
    2- حداکثر مدت میهمانی برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال تحصیلی می باشد.

3- تمدید میهمانی منوط به رعایت شروط ذیل می باشد:
         * کسب حداقل معدل 14 درترم جاری
         * رعایت قوانین و مقررات دانشکده