در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 19 تیر 1399
  • فراخوان سومین دوره جشنواره پایان نامه های برتر ایران – جایزه ویژه پروفسور حسابی

سومین دوره جشنواره پایان نامه های برتر ایران جایزه ویژه پروفسور حسابی با حضور و حمایت طیف وسیعی از دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی ایران اسلامی برای سومین دوره متوالی برگزار می گردد.

*** این جشنواره به صورت غیرحضوری می باشد ***

محورهای جشنواره : پایان نامه – رساله - پروپوزال – مقاله – طرح پژوهشی – کتاب

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره:      30 خرداد 1399

نحوه ارسال آثار:  پژوهشگران گرامی می توانند آثار خود را از طریق پروفایل کاربری در وبسایت جشنواره و یا از طریق ایمیل به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

• بدین وسیله از تمامی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور شرکت در سومین دوره جشنواره و جایزه ویژه پروفسور حسابی دعوت به عمل می آید.
    • پژوهشگران گرامی از تمامی رشته های دانشگاهی می توانند پایان نامه ها، رساله ها، پروپوزال ها، مقالات، طرح های پژوهشی و کتاب های علمی خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
    • به آثاری که موفق به کسب حد نصاب لازم و امتیاز (عالی) از هیات محترم داوران گردند، گواهینامه و لوح تقدیر ویژه و نفیس جشنواره با هولوگرام طلایی و مهر برجسته ویژه جشنواره پروفسور حسابی و همچنین گواهینامه پژوهشگر برتر و گواهینامه دانشجوی برتر اعطا خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت جشنواره پروفسور حسابی مراجعه نمایید.

وبسایت جشنواره:           http://fopb.fseas.ir

ایمیل جشنواره:            hesabifestival@gmail.com